Program 2015
Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Otvoritev festivala Rudi Potepuški!

02. Jul 2015, 19:45

ČETRTEK, 2. 7. 2015 

20:00 – Kabaret Za crknt v duetu z Eloganco/SLO. Predstava za odrasle. 90 min.

Kabaret Za crknt je predstava skupine profesionalnih klovnov igralcev, ki v posameznih točkah razkrivajo človeško ranljivost, raztresenost in vznesenost. Sramežljiva učiteljica, državljanka s kančkom nacionalizma, punčka, ki bere pravljice na vznemirljiv način, zadržani fant, ki nenadoma zapleše striptis … ponujajo humorni oddih od vsakdanjih stresnih banalnosti. Kabaret brez živali in s kakšno bradato gospo tokrat sodeluje z energičnim duetom Eloganca, ki prepleta intimno in mehkobo.

Nastopajo:  Tina Janežič, Eva Škofič Maurer, Perola Regina, David Dolamič in Ana Lampret. Eloganca sta Meta Erženičnik (vokal) in Jelena Milojević (kitara).

22:00 – Sparkle, ognjena predstava, Kreaktiv/SLO. 15–20 min.

Izgubljeni cirkusant, dve mični dekleti, smeh, triki in ognjeni efekti. Malo neroden in samo navidez neokreten cirkusant bi rad naredil ulično predstavo in se pri tem prikupil dekletoma. Lepi in spretni mu pomagata, svoje dodajo tudi efekti, njihove veščine in seveda ogenj. Hm, mu bo uspelo? Na koncu o tem pričajo iskrice v očeh. Energični trio v nastopih kombinira glasbo, svetlobo in ogenj. Sicer dodajajo akrobatiko, hodulje, cirkuške elemente. Očarajo in okupirajo vsa naša čutila.

Nastopajo: Andraž Teran, Nataša Mrzdovnik, Saša Dežman.

Podrobnosti

Datum:
02. Jul 2015
Ura:
19:45
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Knjigarna Goga
Glavni trg 6
Novo mesto, 8000 Slovenija
+ Google Map
Telefon
07/3930802

Organizator

Knjigarna Goga
Telefon
07/3930802
Poglej Organizator spletno stran